dinsdag, juli 16, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurLentefeest Rosorum groot succes

Lentefeest Rosorum groot succes


Het Lentefeest bij kinderboerderij Rosorum was een groot succes. Het werd onverwacht druk met zeker 1200 bezoekers.

Er waren niet alleen veel leuke spelletjes en springkussens, maar ook heel veel lekkere hapjes en drankjes. Van het nieuwe terras met picknicktafels werd dankbaar gebruik gemaakt door de bezoekers. Zij konden daar rustig een snackje weg werken terwijl zij voor het nieuwe caviaverblijf een mooie naam bedacht. Welke naam het gaat worden wordt binnenkort bekend gemaakt.

Een groot succes was het ponyrijden. Veel kinderen stonden rustig in de rij te wachten tot zij op Spirit of Femke een ritje over de kinderboerderij mochten maken. In de Schaapskooi konden kinderen zich laten schminken. Daar stond ook de broedmachine waar kuikentjes uit het ei kropen. Er was nog meer jong leven te bewonderen: één van de schapen liep al met haar lammetjes in de wei.

Heb je het lentefeest gemist? Geen nood, vanaf vandaag is de kinderboerderij in Zevenaar geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en in het weekeinde van 10.00 tot 16.30 uur. Je kunt dan alle dieren rustig bekijken en aaien en lekker spelen in de speeltuin.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties