woensdag, juli 17, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenKane Buiting (18) uit Groessen schrijft een boek

Kane Buiting (18) uit Groessen schrijft een boek

Hij is pas achttien jaar, net geslaagd voor zijn havo-diploma en actief als voetballer voor Sportclub Groessen. Toch vond Kane Buiting de tijd om een boek te schrijven. Zijn eerste!

Hij geeft toe dat het schrijven van zijn eerste boek misschien niet voor de hand ligt voor een tiener. Maar het was een weloverwogen keuze, zo benadrukt hij. “Ik heb veel vrije tijd en ben geïnteresseerd in geschiedenis. Vooral de klassieke oudheid. Daar wilde ik iets mee doen. Ik besloot daarom een boek te schrijven. Het is net uit.”
Kane deed negen maanden over ‘De mysterieuze verteller’, zoals het werk gedoopt is. “Het ging met vallen en opstaan, maar ik ben tevreden met het eindresultaat.”
Het boek gaat over Duilius, een Romeinse jongen die wordt opgevoed door een mentor. Met deze mentor, Charos, besluit hij een wereldreis te gaan maken langs alle monumenten die de Oudheid kende. Die reis is lang niet altijd zonder gevaar en Duilius moet regelmatig de strijd aangaan met de obstakels die op hun pad komen. “Dit verhaal gaat over de avonturen die Duilius en Charos meemaken tijdens hun poging om een vrij leven te leiden.”
Voor Kane smaakt zijn eerste boek naar meer. “Het zal zeker niet mijn laatste boek zijn.”

Het boek is te bestellen via boekscout.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties