woensdag, oktober 16, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioEvenementenNadia Moussaid te gast bij “Wouke op Zondag”!

Nadia Moussaid te gast bij “Wouke op Zondag”!

Op zondag 10 november starten we weer met de eerste editie van de reeks “Wouke op Zondag” in Het Musiater in Zevenaar, hét theatercollege van de Liemers onder leiding van Wouke van Scherrenburg. Met in deze editie Nadia Moussaid als speciale gast. Deze Nederlandse televisiepresentatrice en programmamaker met een Marokkaanse achtergrond is vooral bekend geworden door haar werk als presentatrice van talkshows en maatschappelijke programma’s op de Nederlandse televisie. Tijdens dit theatercollege gaat Wouke van Scherrenburg met haar in op wat het huidige politieke klimaat en de polarisatie betekenen voor de Marokkaanse Nederlander en natuurlijk over haar werk als programmamaker. Zoals altijd wordt het publiek in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. Kaarten zijn te koop via www.liemerskunstwerk.nl.

Achtergrondinformatie Moussaid
Nadia Moussaid werd geboren in 1984 en groeide op in een multiculturele omgeving. Ze studeerde Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, wat haar interesse in maatschappelijke thema’s en menselijke verhalen vormde. Haar doorbraak kwam met het programma “De Nieuwe Maan”, een wekelijkse talkshow op NPO 2 die zich richt op actuele ontwikkelingen binnen de multiculturele samenleving. Hier behandelde ze diverse onderwerpen, variërend van politiek en cultuur tot sociale kwesties. Moussaid kreeg bredere bekendheid toen ze in 2018 tijdelijk “Laat op Eén” overnam van Eva Jinek. Dit was een late-night talkshow met prominente gasten. Haar kalme en integere manier van interviewen werd door velen geprezen. Inmiddels is Nadia Moussaid een van de meest gerespecteerde presentatoren in Nederland, juist door haar vermogen om complexe kwesties toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ze wordt gezien als een belangrijke stem in het debat over diversiteit en inclusie in Nederland.

Over “Wouke op Zondag”
Na het succes van de afgelopen twee seizoenen, neemt Wouke van Scherrenburg ook dit seizoen het publiek van Het Musiater mee in een theatercollege met een boeiende gast, over maatschappelijke thema’s en actualiteiten. In deze editie van “Wouke op Zondag” leren we Nadia Moussaid beter kennen. Wouke van Scherrenburg bespreekt aan de hand van fragmenten diverse onderwerpen en zorgt voor een inclusief gesprek. Met Wouke haar pittige vragen en rake observaties belooft het een boeiende middag te worden. Uiteraard is er veel ruimte voor interactie.

De volgende editie van “Wouke op Zondag” is op 8 december, te gast is dan journalist, programmamaker en tv presentator Sinan Can. Ook hiervoor zijn al kaarten te bestellen.

Locatie: Het Musiater Zevenaar – Warempel zaal
Zondag 10 november 2024
Aanvang: 14.00 uur
Prijs: € 10,00 p.p.

Bestel online je kaarten op www.liemerskunstwerk.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties