woensdag, oktober 16, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenKnutsel je eigen lampion bij Schutterij St. Martinus

Knutsel je eigen lampion bij Schutterij St. Martinus

Schutterij Sint Martinus Didam organiseert een gezellige knutselmiddag op 2 november. Kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom bij het Verenigingsgebouw ‘Ons Eigen Ding’, om een feestelijke lampion te maken.

De knutselmiddag begint om 14.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Deelname is gratis en de organisatie zorgt voor het benodigde knutselmateriaal. Ook krijgen de kinderen tijdens het knutselen te drinken en wat lekkers.

Een week later, op zaterdag 9 november, zijn de kinderen welkom om met hun zelfgemaakte lampion mee te lopen in de jaarlijkse lampionnenoptocht. Dit gebeurt tijdens het Sint Martinusfeest. Dan wordt om 16.00 uur de vlag gehesen en vertrekt de schutterij naar de kerk. In de kerk worden de mooiste lampionnen uitgekozen en maken de kinderen kans op mooie prijzen! 

Op de terugweg trekt de stoet door een feestelijk verlicht Greffelkamp terug naar ‘Ons Eigen Ding.’ Daar krijgen alle kinderen een snoepzakje.

Opgeven voor de knutselmiddag kan tot en met maandag 28 oktober via: lampionnenoptochtgreffelkamp@gmail.com. 

Is uw kind allergisch of zijn er bijzonderheden? Geef het alvast door via de mail, dan houdt de organisatie daar rekening mee. 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties