vrijdag, augustus 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurStart nieuwe theaterseizoen!

Start nieuwe theaterseizoen!

Het Musiater is klaar voor een nieuw theaterseizoen, in de zomer is alles fris en fruitig gemaakt en het personeel staat te popelen om bezoekers weer te verwelkomen!
Op zaterdag 21 september wordt er afgetrapt met de traditionele Blind Date met de verrassingsvoorstelling. Waarna je op zondag 22 september alles te weten kan komen over de Amerikaanse presidentsverkiezingen bij het theatercollege van Raymond Mens.

Wil je alle voorstellingen nog een keer op je gemak doornemen? De Kunstwerk! brochure is gratis af te halen op alle locaties van Kunstwerk! In de bibliotheken in de Liemers, de Turmac Cultuurfabriek en Het Musiater in Zevenaar. Naast de voorstellingen vind je hier een groot aanbod aan muzieklessen, cursussen en workshops. Bestel nu kaarten voor jouw favoriete voorstellingen op www.liemerskunstwerk.nl of kom op woensdag of vrijdag tussen 13.30 en 16.30 uur naar de kassa van Het Musiater. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren bij de info/ticketbalie van Kunstwerk! in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar (di t/m vr tussen 10.00 en 17.00 uur.)

Blind date

Verrassingsvoorstelling

Wij hebben een date! Een theaterdate wel te verstaan. Want in dit weekend vieren we de start van een kersvers theaterseizoen. Speciaal hiervoor hebben wij een heerlijke theateravond in petto en… de kaartjes kosten slechts een tientje! Wie er waar te zien is blijft nog even geheim, het is immers een blind date… Maar we mogen wel alvast verklappen dat het een heerlijk avondje uit wordt in Het Musiater! De hapjes op deze avond worden verzorgd door Restaurant 1487, zij zijn ook splinternieuwe partner van Kunstwerk!.

Zaterdag 21 september 2024
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 10,- p.p. inclusief welkomstdrankje

Raymond Mens
Lang Leve Amerika

Amerikakenner Raymond Mens gaat door heel Nederland het theater in met een college over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug?  Wie maakt er nog meer kans op het Witte Huis? En hoe werkt het Amerikaanse kiesstelsel eigenlijk?

In zijn theatercollege ‘Lang Leve Amerika’ deelt Raymond Mens zijn passie voor Amerika, bespreekt hij de actualiteit én beantwoordt hij vragen van het publiek. Hierbij is de Amerikakenner vol passie over het land waar hij zo enorm veel van houdt.

Zondag 22 september

Aanvang 20.15 uur

Prijs € 24,75 inclusief pauzedrankje

Deze en andere voorstellingen zijn terug te vinden op www.liemerskunstwerk.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties