maandag, juli 29, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenUnivé Oost Fonds schenkt digibord aan Bibliotheek Montferland

Univé Oost Fonds schenkt digibord aan Bibliotheek Montferland

De opening van Zomerschool Montferland was woensdag 24 juli extra feestelijk door de schenking van een digibord door het Univé Oost Fonds. Het nieuwe digitale schoolbord werd woensdag officieel in gebruik genomen.

Het Univé Oost Fonds stelt jaarlijks bedragen beschikbaar voor ondersteuning van lokale projecten in Twente, de Achterhoek en de Liemers. Ze investeren in projecten die bijdragen aan een prettige en veilige leefomgeving. Het Digitale schoolbord dat Bibliotheek Montferland kon aanschaffen dankzij de schenking van het Fonds, wordt gebruikt bij allerlei activiteiten; verhalen komen op het bord tot leven bij voorlezen voor groepen, deelnemers van het DigiTaalhuis kijken naar het journaal in eenvoudige taal, bij digitale workshops geven docenten uitleg met behulp van het bord én bij de Zomerschool is het bord multi-inzetbaar.

Op de foto staan Ben Bomers (Buurtfonds regio Oost), Marre Groothuis (Univé), Leendert Kruik (initiatiefnemer), Joyce Holthausen (directeur/bestuurder Bibliotheek Montferland) en Nicky Bonenkamp (Univé).

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties