maandag, juli 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenAlles wordt duurder, maar niet de Kerstmarkt in Doesburg!

Alles wordt duurder, maar niet de Kerstmarkt in Doesburg!

De inschrijving voor misschien wel de grootste en zeker de gezelligste Kerstmarkt van Gelderland gaat weer open.  Dan hebben we het natuurlijk over de Kerstmarkt in Doesburg. Vanaf 23 juli kan iedereen zich weer aanmelden voor het huren van een kraam. En het goede nieuws is dat de prijzen voor de huur gelijk zijn aan afgelopen jaar. Voorzitter Peter Boon van de Kerstmarkt in Doesburg: “Natuurlijk wordt alles telkens duurder, kijk maar naar bijvoorbeeld festivals. Maar wij willen juist toegankelijk zijn en blijven, ook voor de ondernemers. Dus verhogen wij de tarieven niet.” Ook is de Kerstmarkt, zoals altijd, gratis toegankelijk. Dit jaar op zaterdag 14 december van 10.00 tot 17.00 uur.

De Kerstmarkt in Doesburg is al tientallen jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten. Bezoekers en deelnemers komen van heinde en verre om zich onder te dompelen in die heerlijke kerstsfeer. Met kraampjes vol kerstartikelen in de binnenstad en in de Grote kerk. En op het foodplein bij de kerk eetkramen en foodtrucks om de lekkere trek te stillen. Naast zo’n tachtig kramen is er natuurlijk ook het nodige te zien en te beleven. Weet u nog? Vorig jaar kon er zelfs geschaatst worden in de Grote kerk! Een unieke belevenis voor jong en oud. Of dat dit jaar weer het geval is, is nog even afwachten. Wel zijn de eerste artiesten alweer geboekt. Een tipje van de sluier? Het thema heeft dit jaar alles te maken met winter.

Aanmelden voor het huren van een kraam kan vanaf dinsdag 23 juli op kerstmarktindoesburg.nl. 

De prijzen zijn dus gelijk aan vorig jaar. Dat betekent voor de huur van een kraam van 4 meter inclusief dakje: buiten 65 euro ex btw, binnen in de Grote kerk 100 euro ex btw, foodtruck / eetwagen 150 euro ex btw, lokale ondernemers in Doesburg 35 euro ex btw. 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties