vrijdag, augustus 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioSportIllegaal gokken op voetbalwedstrijden bestraft

Illegaal gokken op voetbalwedstrijden bestraft

Een internetwinkel uit Amersfoort is betrapt op illegaal gokken.

In november maakte wijkagent Paul Tekstra zijn ronde over de Leusderweg in Amersfoort. Tekstra deed onder andere ronde in een internetwinkel aan de bekende straat.

Toen de agent de winkel inliep, werden onmiddellijk alle computerschermen uitgeschakeld. Het personeel reageerde daarna vreemd en nerveus.

Doordat dit een verdacht beeld geeft, ging de wijkagent op onderzoek uit. De agent kreeg een vermoeden van illegaal gokken nadat hij met de eigenaar en een medewerker van de internetwinkel gesproken had.

Kort daarop kreeg de agent gok kaarten onder ogen. Het gevolg was dat de politie inval deed. Alle computers werden in beslag genomen. Ook het geld en de gok kaarten werden in beslag genomen. Hierop volgde een grondig onderzoek uitgevoerd door de recherche.

Uit het onderzoek is gebleken dat de internetwinkel terecht is ingevallen voor regelmatig illegaal gokken op voetbalwedstrijden.

Zowel de eigenaar van de internetwinkel als de medewerker van de winkel hebben beide bekend hierin betrokken te zijn geweest. Beide personen hebben een proces-verbaal gekregen voor het plegen van misdrijven op de Wet op de Kansspelen.

Meer informatie over bij welke casino’s je online wél legaal kunt gokken, vind je via de link.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties